Skip to main content

Succesverhalen

Laat je inspireren

Steef

heeft haar eigen bedrijf: Sporten bij Steef

“In mijn hoofd was alles lastig, maar bij De Krachtcentrale 013 leerde ik dat het wél kan. En ook hoe het kan.”

Prospère

van drukke commerciële functie naar wijkcentrum beheerder

“De sfeer bij De Krachtcentrale 013 was fantastisch. Open en enthousiaste coaches. De concrete aanpak en het doorpakken heeft me erg geholpen. Soms heb je een schop onder je kont nodig.”

Sjors

volgt een opleiding tot ervaringsdeskundige

"De Krachtcentrale 013 is een fijne plek om erachter te komen wat je wilt en te focussen om je doelen te bereiken"

Drissia

startte haar eigen reisbureau: Wereldwijs Reizen

“Er werd serieus en onbevooroordeeld geluisterd naar mijn droom. Drempels verdwenen en ik kreeg de power om het te gaan realiseren."

Saskia

werkte in de zorg en runt nu succesvol haar eigen bedrijf By Philon

“Mijn passie ontdekken en de kracht krijgen om het ook in de praktijk te brengen. De groep gaf mij vleugels: iedereen ziet elkaars positieve punten en tilt elkaar naar een hoger plan. Het kan wél, dat heb ik geleerd bij De Krachtcentrale 013.”

Tessy

volgt een outplacement traject

“De gerichte ondersteuning bij het schrijven van een goede brief en het maken van een mooi CV zorgen er meteen voor dat ik vaker word uitgenodigd voor een gesprek!”

Luversa

werkt parttime bij De Beekse Bergen

“Je hoeft het niet alleen te doen en bent onder gelijkgestemden. De input van anderen gaf me een frisse blik! Ik leg de lat nu waar hij past en niet meer waar ik denk dat hij zou moeten liggen.”

Claudia

verruilde de winkel voor een opleiding in de zorg

“Bij De Krachtcentrale 013 ontdekte ik dat ik vanuit mijn hart kan werken. Ik waagde de sprong naar de zorg en dat geeft veel voldoening. De reacties zijn hartverwarmend, ik maak nu echt het verschil.”

Peter

overwon zijn depressie en werkt nu als dienstverlener aan huis

“Door De Krachtcentrale 013 werd ik weer gezien, ik had wat te doen, ik voelde me weer nuttig. Uiteindelijk startte ik als dienstverlener aan huis. Na 1,5 jaar werk ik nog steeds met veel plezier en voldoening!”
Bekijk het verhaal van Peter

Babette

volgt nu een communicatie opleiding

“De Krachtcentrale 013 leerde mij dat ik met mijn creativiteit en ICT-vaardigheden iets speciaals te bieden heb dat ik ook voor betaald werk kan inzetten.”

Gerard

re-integreerde vanuit ziektewet

“De Krachtcentrale 013 is een goede organisatie die je echt helpt de weg terug te vinden in jezelf en de maatschappij.”

Stella

volgde een opleiding en heeft nu een baan in de keuken bij Spa Puur

“Even een pauze om aan jezelf te mogen werken. De diversiteit aan deelnemers maakt het nog sterker: je leert ook ontzettend veel van elkaar.”

Casey

“Je moet niet leven naar de maatstaven van iemand anders, maar leven naar wat je zelf wilt! Ik vond het fijn te merken dat mensen weer in me geloofden en vooral dat niets te gek werd gevonden. Dat maakt De Krachtcentrale 013 uniek.”

Heleen

werkt nu als vrijwilliger bij Natuurmonumenten

“Ik heb geleerd te doseren. Nu houd ik energie over om te doen wat past bij mijn fysieke beperking. Ik werk op mijn tempo en weet nu wat écht bij mij past: daar word ik blij van!”

Rianne

vond een nieuwe functie in de zorg

“Van wantrouwen naar vertrouwen, dat heeft de Krachtcentrale 013 mij gebracht.”

Jarno

“De Krachtcentrale 013 kan grote dingen klein maken en kleine dingen groot. Het heeft me geholpen mijn ideeën te concretiseren en met nieuwe inzichten een nieuwe weg in te slaan, beter afgestemd.”

Marlies

volgt een loopbaanoriëntatietraject

“Je weet pas wat je kunt als je het probeert, dat heb ik geleerd bij de Krachtcentrale 013!”

Jelske

maakte een herstart als ZZP in de zorg

“Het roer moest om en met de fantastische hulp van De Krachtcentrale 013 ben ik weer blij dat ik zzp’er ben en dat er tijd overblijft om te creëren en te ondernemen. De Krachtcentrale 013 voelt als een warm bad!”

Herma

re-integreerde vanuit ziekte naar een nieuwe functie bij de eigen werkgever

“Er wordt gekeken naar wat er wél kan! Ik mocht zelf besluiten om iets níet meer te willen. De Krachtcentrale 013 biedt die ruimte en ondersteuning en met fantastisch resultaat.”