Over ons

De Krachtcentrale 013

Waar wij in geloven

  • Ieder mens heeft waardevolle talenten
  • Leren en zelfinzicht zijn sleutels tot ontwikkeling
  • Aansluiten op drijfveren bevordert intrinsieke motivatie
  • Betekenisvol zijn voor een ander geeft voldoening
  • Je moet een bekende oplossing toch vaak van een ander horen
  • De kracht van de groep is groter dan de som der delen

Sinds 2014

In 2014 zijn we gestart met het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Inmiddels hebben we een breed aanbod op gebied van re-integratie, participatiebegeleiding, stresspreventie en herstel. Wij willen onze deelnemers en opdrachtgevers inspireren tot andere manieren van denken rondom werk en inkomen. Onze insteek is niet alleen het vinden van een baan, maar juist het creëren van een passend bestaan. We werken met een team van betrokken en bevlogen professionals, elk met hun eigen specialisatie en stijl en altijd ‘vanuit het hart’.

Team

krachtcentrale 013 tilburg team frans brinkman

Frans Brinkman

Trainer, Projectleider aangesloten bij Noloc

Trainer en projectleider in hart en nieren: combineert zijn enthousiasme en innovatiedrang met een helikopterview en heldere blik op ‘het geheel’. Onconventioneel, altijd creatief maar ook met een scherp oog voor structuur en methodisch werken, dat is Frans ten voeten uit. Als trainer en coach weet hij de juiste vragen te stellen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk!
krachtcentrale 013 tilburg team gerda de ruijter

Gerda de Ruijter

Trainer, Projectleider, Coach, CSR stress coach

Veelzijdige, daadkrachtige en ervaren re-integratiedeskundige trainer, projectleider en coach. Combineert een groot sociaal hart met een directe coaching-stijl en ‘no-nonsense’ aanpak. Haar specialisatie? Netwerken en de begeleiding van mensen met psychische problematiek en niet aangeboren hersenletsel. Als trainer/coach wanneer nodig confronterend, zeer betrokken en bovenal: altijd optimistisch en positief!
krachtcentrale 013 tilburg team regine griep

Regine Griep

Re-integratiedeskundige, Trainer, tevens opgeleid als Arbeidsdeskundige en CSR stress coach

Veelzijdig re-integratiedeskundige, trainer, coach, tevens opgeleid als arbeidsdeskundige. Laagdrempelig, empathisch, zorgvuldig, eerlijk en wanneer nodig concreet en ‘to the point’. Maakt complexe zaken graag overzichtelijk en behapbaar en weet kleine tussenstappen te maken, waardoor een doel ver weg opeens wél haalbaar wordt. Haar specialisatie? Begeleiding en herstel van mensen met stress-gerelateerde klachten zoals burn-out en overspannenheid.
krachtcentrale 013 tilburg team lindy brekelmans

Lindy Brekelmans

Trainer, Coach

Enthousiaste en ervaren trainer en coach die in iedereen talenten en kwaliteiten ziet. Geïnteresseerd, leergierig, open en positief. Draagt zorg voor een veilige en ondersteunende sfeer in de groep. Fan van verscheidenheid, humor en creativiteit. Begripvol en vasthoudend. Uitgangspunten: ‘Alles op zijn tijd’ en ‘We kijken gewoon naar wat er nu wel kan’. Wordt blij als mensen door hun eigen inzet successen behalen.
krachtcentrale 013 tilburg team marie jose hermans

Marie Jose Hermans

Rouw en verliesdeskundige

Empathisch, confronterend en begripvol, dat kenmerkt Marie-Jose. Ze heeft een brede levenservaring, onder meer als HR adviseur bij de politie. Met respect voor eigen regie en verantwoordelijkheid biedt ze mensen perspectief bij het omgaan met en verwerken van ingrijpende veranderingen (overlijden, scheiding, gezondheid, burn-out, ontslag). ‘Samen zoeken we waar de kracht zit om de ingrijpende veranderingen te integreren in het leven van nu.’ Geduldig en meelevend, maar nooit medelijdend, daar brengt Marie Jose mensen verder mee.

‘Ik zie een waardevolle organisatie, die haar naam en werkwijze ten volle waar weet te maken. De kleinschaligheid maakt dat de lijnen naar elkaar en naar de deelnemers kort zijn en er snel actie plaatsvindt.

krachtcentrale 013 tilburg team marieke donders

Marieke Donders

Trainer, loopbaancoach

Ervaren en integere trainer en coach, in bezit van een zuivere blik en helder analyserend vermogen. Marieke kent de waarde van goede vragen stellen. Via een gedegen onderzoek van innerlijke vragen, drijfveren en dilemma’s weet zij mensen bij de eigen waarden en kern te brengen. Wanneer je helder weet wat je beweegt, volgt daaruit een zuiver weten wat je moet doen; Dat is Mariekes visie ten voeten uit. Door haar rust en oprecht luisterend oor zorgt Marieke ervoor dat ieder optimaal tot zijn of haar recht komt.
krachtcentrale 013 tilburg team Korinne Haasbroek

Korinne Haasbroek

Administratief medewerker. Steun en toeverlaat achter de schermen.

Positief, optimistisch en meedenkend. Dat is Korinne ten voeten uit. Met Korinne krijg je te maken wanneer je je aanmeldt bij De Krachtcentrale. Zij organiseert het contact met de deelnemers en regelt de zaken achter de schermen. Korinne schept orde, structureert en zorgt dat mensen de juiste informatie krijgen. Daarnaast houdt ze van humor en een goede sfeer: goed luisteren en de tijd nemen voor elkaar, daar staat Korinne voor.

Raad van Toezicht

Onze Raad van Toezicht bestaat uit:

  • Rene Toemen (voorzitter)
  • Betty Millenaar
  • Paul van Boekel

Samenwerken met De Krachtcentrale 013?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Neem contact met ons opBekijk onze partner pagina