Skip to main content

Over ons

De Krachtcentrale 013

Waar wij in geloven

  • Ieder mens heeft waardevolle talenten
  • Leren en zelfinzicht zijn sleutels tot ontwikkeling
  • Aansluiten op drijfveren bevordert intrinsieke motivatie
  • Betekenisvol zijn voor een ander geeft voldoening
  • Je moet een bekende oplossing toch vaak van een ander horen
  • De kracht van de groep is groter dan de som der delen

Sinds 2014

In 2014 zijn we gestart met het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Inmiddels hebben we een breed aanbod op gebied van re-integratie, participatiebegeleiding, stresspreventie en herstel. Wij willen onze deelnemers en opdrachtgevers inspireren tot andere manieren van denken rondom werk en inkomen. Onze insteek is niet alleen het vinden van een baan, maar juist het creëren van een passend bestaan. We werken met een team van betrokken en bevlogen professionals, elk met hun eigen specialisatie en stijl en altijd ‘vanuit het hart’.

Team

krachtcentrale 013 tilburg team frans brinkman

Frans Brinkman

Trainer, Projectleider aangesloten bij Noloc

Trainer en projectleider in hart en nieren
Combineert zijn enthousiasme en innovatiedrang met een helikopterview en heldere blik op ‘het geheel’. Onconventioneel, altijd creatief maar ook met een scherp oog voor structuur en methodisch werken, dat is Frans ten voeten uit. Als trainer en coach weet hij de juiste vragen te stellen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk!
Frans’ specialisme? Begeleiding vanuit positieve psychologie en Transactionele Analyse. Coaching op gebied van persoonlijke ontwikkeling en – effectiviteit en zelfstandig ondernemerschap.
krachtcentrale 013 tilburg team gerda de ruijter

Gerda de Ruijter

Trainer, Projectleider, Coach, CSR-stresscoach

Veelzijdige, daadkrachtige en ervaren re-integratiedeskundige, trainer en coach. Combineert een groot sociaal hart met een directe coachingstijl. Als trainer/coach wanneer nodig confronterend, zeer betrokken en bovenal: altijd optimistisch en positief! Ons ‘breekijzer’ naar werk; Gerda’s netwerk is onuitputtelijk!
Gerda’s specialisme? Begeleiding van mensen met psychische problematiek en NAH (niet aangeboren hersenletsel), ervaringsdeskundige in re-integratie na kanker.
krachtcentrale 013 tilburg team regine griep

Regine Griep

Re-integratiedeskundige, Trainer, Arbeidsdeskundige, CSR-stresscoach

Veelzijdig re-integratiedeskundige, trainer, coach, tevens opgeleid als arbeidsdeskundige. Laagdrempelig, empathisch, zorgvuldig, eerlijk en wanneer nodig concreet en ‘to the point’. Maakt complexe zaken graag overzichtelijk en behapbaar en weet kleine tussenstappen te maken, waardoor een doel ver weg opeens wél haalbaar wordt.
Regine’s specialisme? Begeleiding en herstel van mensen met stress-gerelateerde klachten (burn-out en overspannenheid) en spoor 2 begeleiding. Kent de wet- en regelgeving rondom arbeid en verzuim.
krachtcentrale 013 tilburg team lindy brekelmans

Lindy Brekelmans

Trainer, Coach

Enthousiaste en ervaren trainer en coach die in iedereen talenten en kwaliteiten ziet. Geïnteresseerd, leergierig, open en positief. Draagt zorg voor een veilige en ondersteunende sfeer in de groep. Fan van verscheidenheid, humor en creativiteit. Begripvol en vasthoudend. Uitgangspunten: ‘Alles op zijn tijd’ en ‘We kijken gewoon naar wat er nu wel kan’. Wordt blij als mensen door hun eigen inzet successen behalen.
Lindy’s specialisme? Kracht- en Zijnsgericht coachen (Korthagen en Nuyten), studiebegeleiding, wandelcoaching, excursies in de stad. Deskundig in herstel na burn-out.
krachtcentrale 013 tilburg team marie jose hermans

Marie Jose Hermans

Rouw en verliesdeskundige

Empathisch, confronterend en begripvol, dat kenmerkt Marie-Jose. Ze heeft een brede levenservaring, onder meer als HR adviseur bij de politie. Met respect voor eigen regie en verantwoordelijkheid biedt ze mensen perspectief bij het omgaan met en verwerken van ingrijpende veranderingen (overlijden, scheiding, gezondheid, burn-out, ontslag). ‘Samen zoeken we waar de kracht zit om de ingrijpende veranderingen te integreren in het leven van nu.’ Geduldig en meelevend, maar nooit medelijdend, daar brengt Marie Jose mensen verder mee.
Marie-José’s specialisme? Omgaan met rouw en ingrijpende verandering.

Wendy van Breugel

(Noloc) Loopbaancoach en Re-integratiebegeleider

Doelgericht, sociaal, oprecht en creatief. Wendy is zeer betrokken en ondanks haar ‘zachte' stijl, durft ze ook te confronteren. Altijd met een open en veilige sfeer als basis. Zonder vooroordelen kijken en handelen, dat is Wendy ten voeten uit. Waardoor je steun voelt en het zelfvertrouwen krijgt om in beweging te komen. Door haar werkervaring bij het UWV kent Wendy ook de wet- en regelgeving rondom spoor 2 re-integratie. Een actieve sparringpartner én bemiddelaar met een groot netwerk.

Petra Marcus

Office Manager

Bij het inplannen van een kennismakingsgesprek krijgt je meestal Petra aan de lijn. Ze is onze steun en toeverlaat achter de schermen. Creatief, georganiseerd, meedenkend en digitaal zeer vaardig: dat is Petra! Ze houdt van structuur, draagt zorg voor de deelnemersadministratie en alles wat komt kijken ‘achter de schermen’. Petra is alert en houdt het overzicht. Zo zorgt zij ervoor dat we geen belangrijke zaken over het hoofd zien!

Marielle Aarts

(Noloc) loopbaancoach & re-integratiebegeleider

Positief, betrokken, eerlijk, nieuwsgierig & helder. Dat kenmerkt Mariëlle. Vanuit rust, vertrouwen en optimisme geeft ze je ruimte om op onderzoek te gaan. Daarnaast is ze in het hier & nu en is ze ervan overtuigd dat er altijd mogelijkheden zijn die bij jou passen. Mariëlle is een doorgewinterd HR & Loopbaanadviseur en kijkt ook vanuit een breder perspectief naar coachingsvragen. Ze komt snel tot de kern. Haar specialismen? 2e spoortrajecten, loopbaancoaching, stress & burnout en systemisch werken (familie- en loopbaanopstellingen)

Raad van Toezicht

Onze Raad van Toezicht bestaat uit:

  • Rene Toemen (voorzitter)
  • Ali Taser
  • Stefan Jansen
  • Jorien Lonkhuyzen

Samenwerken met De Krachtcentrale 013?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Neem contact met ons opBekijk onze partner pagina