De Kracht achter de Krachtcentrale?
Een klein en daadkrachtig team, met bevlogen en creatieve professionals. Zij zijn met hart en ziel betrokken bij hun werk en vullen elkaar aan. Daarnaast worden ze ondersteund door een team van vrijwilligers, in wisselende samenstelling.

 

Gerda de Ruijter

foto Gerda De Ruijter

foto: Karla Hoffman

Veelzijdige, daadkrachtige en ervaren re-integratiedeskundige trainer, projectleider en coach. Combineert een groot sociaal hart met een directe coachingstijl en ‘no-nonsense’ aanpak. Haar specialisatie? Netwerken en de begeleiding van mensen met psychische problematiek en niet aangeboren hersenletsel. Als trainer/coach wanneer nodig confronterend, zeer betrokken en bovenal: altijd optimistisch en positief!

 

Frans Brinkman

foto Frans Brinkman

foto: Karla Hoffman

Trainer en projectleider in hart en nieren: 
Combineert zijn enthousiasme en innovatiedrang met een helikopterview en heldere blik op ‘het geheel’. Onconventioneel, altijd creatief maar ook met een scherp oog voor structuur en methodisch werken, dat is Frans ten voeten uit. Als trainer en coach weet hij de juiste vragen te stellen en werkt zijn enthousiasme aanstekelijk!

 

Regine Griep

foto Regine Griep

foto: Karla Hoffman

Veelzijdig re-integratiedeskunige, trainer, coach, tevens opgeleid als arbeidsdeskundige. Laagdrempelig, empathisch, zorgvuldig, eerlijk en wanneer nodig concreet en ‘to the point’. Combineert arbeidsdeskundige kennis op gebied van ziekteverzuim, wet en regelgeving met een mens- en resultaatgerichte aanpak. Haar specialisatie? Begeleiding en herstel van mensen met stress-gerelateerd klachten als burn-out en overspannenheid.

 

Lindy Brekelmans

foto Lindy Brekelmans

foto: Karla Hoffman

Enthousiaste en ervaren trainer en coach die in iedereen talenten en kwaliteiten ziet. Geínteresseerd, leergierig, open en positief. Draagt zorg voor een veilige en ondersteunende sfeer in de groep. Fan van verscheidenheid, humor en creativiteit. Begripvol en vasthoudend. Uitgangspunten: ‘Alles op zijn tijd’ en ‘We kijken gewoon naar wat er nu wel kan’. Wordt blij als mensen door hun eigen inzet successen behalen.

 

Yvonne van de Sanden

foto Yvonne van de Sanden

foto: Karla Hoffman

Administratieve duizendpoot, die zorgt dat de aanmeldingen en communicatie met de deelnemers goed verlopen. Betrouwbaar, altijd bereikbaar en niets is te veel, dat is Yvonne ten voeten uit. Naast dat ze de administratie van De Krachtcentrale op orde heeft, ondersteunt ze deelnemers bij De Krachtcentrale met vragen over hun eigen administratie.

 
 
 
Bestuur
Frans Brinkman
Regine Griep
Gerda de Ruijter
 
Raad van toezicht
Rene Toemen (voorzitter)
Betty Millenaar
Paul van Boekel